Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Winkelruimte, gelegen te Trendy, goed draaiende koffiebar over te nemen!.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Voor al wie droomt van eens iets anders, zonder echter een “opstart”-risico te willen nemen, bieden wij een goed draaiende koffiebar te koop aan (BVBA). Het clienteel is ronduit zalig, zeer trouw, hoger geschoold, veelal expats die het concept “koffiebar” gewoon zijn. Iedereen wordt instant gelukkig bij het betreden van deze zaak, dankzij de sfeer, de inrichting, de gezelligheid. Het pand op zich is zo lichtrijk en zo goed ingedeeld, dat je optimaal van alle seizoenen kan genieten, ook als uitbater, zodat ook jouw batterijen dagdagelijks opgeladen blijven! Vanaf het lenteseizoen en bij de eerste zonnestralen ontpopt het terras zich tevens tot een ware trekpleister! Het Afrikamuseum gaat terug open in de zomer van 2018 alsook zullen de wegenwerken afgerond zijn in Tervuren, dus, de omzet zal nog stijgen!

Momenteel “slechts” open van dinsdag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u en zaterdag van 9u-12u30 en gedurende de schoolvakanties veelal gesloten (wegens de kinderen). Ruimere openingsuren zouden meteen de omzet de hoogte in duwen! Bovendien, omzet stijgende, wegens groeiende naamsbekendheid!

janee

Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

Vorige
Volgende