Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Appartement, gelegen te Haachtsesteenweg 527, bus 2, 1910 Kampenhout.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Zeer rustig gelegen appartement met privatieve tuin (ZW georiënteerd) in bosrijke omgeving. Het appartement bestaat uit: inkomhal, leefruimte, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, aparte wc en berging.  Vanuit de keuken toegang via schuifraam naar zeer aangenaam terras en tuin! Privatief! Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Er zijn twee parkeerplaatsen inbegrepen (één autostaanplaats in de ondergrondse parkeergarage en één buiten), alsook een kelder. Er is een gemeenschappelijk fietsenlokaal. Tuinberging aanwezig.

80 euro lasten/maand gemeenschappelijke delen.

Luxueus afgewerkt appartement. Dubbele beglazing. Verwarming op aardgas, zeer energiezuinig! Keukentoestellen van het merk SMEG. Beschikbaar vanaf 15 oktober 2018. Bezoeken op afspraak, bij voorkeur zaterdagen tussen 10.00 u en 12.00 u en donderdagen tussen 18.00 u tot 20.00 u. STEEDS OP AFSPRAAK! GEEN PERMANENTIES!

janee

Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

Vorige
Volgende