Hoe maak ik de beste keuze?

Basis pakket

Vastgoed en de wet
U weet dat vastgoed verkopen juridisch complex is en u waagt zich liever niet aan deze, vermoedelijk voor u onbekende risico’s?

De waardebepaling
U weet dat een juiste en onafhankelijke waardebepaling zeer belangrijk is in het verkoopproces en ook dat deze waardebepaling best door een ervaren schatter wordt uitgevoerd?

Commissie
U heeft al eens uitgerekend hoeveel 3,63% commissie (= standaard commissie aangerekend door de vastgoedmakelaar) op de verkoopprijs betekent in euros en u vindt dit toch wel veel geld? U wil uzelf inzetten en bent dus bereid actief te participeren aan het verkoopproces én u verdient dus graag liever zélf wat voor deze inzet in plaats van het aan een vastgoedmakelaar te geven?

Opstartvergoeding
U begrijpt het concept van deEigenaar.be en begrijpt dan ook dat deEigenaar.be zich 100% voor u inzet en voor deze inzet vergoed dient te worden? U bent dus bereid 995,- euro (incl. btw) te betalen bij de opstart van uw dossier (inhoudende de schatting, samenstelling volledig verkoopdossier, uitzoeken stedenbouw, effectieve tekoopstelling en publicatie, etc…)?

Heeft u op voorgaande stellingen ‘ja’ geantwoord?
Dan is het basispakket van deEigenaar.be voor u hét antwoord!
 

Basis+ pakket

Het basispakket spreekt u aan, maar:
U heeft toch liever alles telefonisch geregeld dan via computer of email?
U geeft er de voorkeur aan dat wanneer er handtekeningen moeten worden gezet, u begeleid wordt door een ervaren makelaar die tevens mede-ondertekend?
U wenst geen voorafbetaling te doen bij opstart, maar u begrijpt wel dat deEigenaar.be zich 100% voor u inzet en dat, mocht u niet via deEigenaar.be verkopen, u deEigenaar.be een ereloon van 995,- euro (incl. btw) verschuldigd bent bij stopzetting?
Heeft u op voorgaande vragen ‘ja’ geantwoord, dan is het basis+ pakket van deEigenaar.be voor u hét antwoord!

 

All-in formule
U zoekt een goede, ervaren en betrouwbare makelaar om uw woning mee te verkopen en laat graag alles aan de makelaar over, ook de bezichtigingen?
U wenst geen ereloon te betalen bij opstart en dus wenst u de handhaving van het principe “geen verkoop, geen ereloon”?
Heeft u op voorgaande vragen ‘ja’ geantwoord, dan is de all-in formule van deEigenaar.be voor u hét antwoord!

keuze_maken