Trendy, goed draaiende koffiebar over te nemen!

Voor al wie droomt van eens iets anders, zonder echter een “opstart”-risico te willen nemen, bieden wij een goed draaiende koffiebar te koop aan (BVBA). Het clienteel is ronduit zalig, zeer trouw, hoger geschoold, veelal expats die het concept “koffiebar” gewoon zijn. Iedereen wordt instant gelukkig bij het betreden van deze zaak, dankzij de sfeer, de inrichting, de gezelligheid. Het pand op zich is zo lichtrijk en zo goed ingedeeld, dat je optimaal van alle seizoenen kan genieten, ook als uitbater, zodat ook jouw batterijen dagdagelijks opgeladen blijven! Vanaf het lenteseizoen en bij de eerste zonnestralen ontpopt het terras zich tevens tot een ware trekpleister! Het Afrikamuseum gaat terug open in de zomer van 2018 alsook zullen de wegenwerken afgerond zijn in Tervuren, dus, de omzet zal nog stijgen!

Momenteel “slechts” open van dinsdag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u en zaterdag van 9u-12u30 en gedurende de schoolvakanties veelal gesloten (wegens de kinderen). Ruimere openingsuren zouden meteen de omzet de hoogte in duwen! Bovendien, omzet stijgende, wegens groeiende naamsbekendheid!

€ 98.000,00

Breng een bod uit
Maak een afspraak

Status: Te koop
Type: Winkelruimte
Provincie: Vlaams-Brabant

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: